Termeni si conditii de utilizare

CONSULTANTA GRATUITA LA DOMICILIU!

Nu sunt produse in cos

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://lineaoro.ro/index.php/ro/user-profile/profile

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. EUROTEXTIL SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre EUROTEXTIL SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. EUROTEXTIL SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si EUROTEXTIL SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

EUROTEXTIL SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

EUROTEXTIL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere EUROTEXTIL SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere EUROTEXTIL SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere EUROTEXTIL SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. 

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: 

EUROTEXTIL SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele EUROTEXTIL SRL sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.lineaoro.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.lineaoro.ro],  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.lineaoro.ro]  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului [www.lineaoro.ro]  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea EUROTEXTIL SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EUROTEXTIL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

EUROTEXTIL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EUROTEXTIL SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Acest site web (www.lineaoro.ro) este administrat de EUROTEXTIL SRL, cu sediul social si punct de lucru in Bucuresti, Calea Victoriei nr. 124, Sectorul 1, avand codul de inregistrare fiscala RO 15494905, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7597/2003, telefon: 0788 40 21 12, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

EUROTEXTIL SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe www.lineaoro.ro. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, EUROTEXTIL SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe www.lineaoro.ro, pot fi modificate de catre EUROTEXTIL SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa EUROTEXTIL SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile sau ofertele prezente pe www.lineaoro.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza www.lineaoro.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului www.lineaoro.ro, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza www.lineaoro.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului www.lineaoro.ro, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea www.lineaoro.roi intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii EUROTEXTIL SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii www.lineaoro.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre EUROTEXTIL SRL si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre EUROTEXTIL SRL, prin care EUROTEXTIL SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui www.lineaoro.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare, de fiecare data cand folosesc acest www.lineaoro.ro.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea www.lineaoro.ro supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

EUROTEXTIL SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare in prealabil si fara precizarea motivelor, devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea www.lineaoro.ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

 

6. Pret

Pretrile afisate pe site includ TVA (19%).

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu pretul afisat pe site la momentul efectuarii comenzii. Pe factura se va adauga costul livrarii, daca este cazul.

 

7. Plata serviciilor 

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul. 

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

EUROTEXTIL SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.